ОТВОРЕНО ПОН-НЕД. од 9:00 до 19:00
БРЗ КОНТАКТ ++ 389 78 223 231
Е-МАИЛ panevski_2001@yahoo.com

КОНТАКТ

Име и презиме:*
E-mail:
Телефон:
Порака:

Адреса на работилницата:

Национална Работилница за рачна изработка на хартија “Св.Климент Охридски“ 

Самоилова 60, 6000 Охрид Македонија

Г-дин Љупчо Паневски

++ 389 78 223 231  ;  00389 78 266 788

E-mail:

panevski_2001@yahoo.com

panevski@ohridhandmadepaper.mk