ОТВОРЕНО ПОН-САБ. од 8:30 до 21:00 ; НЕД. од 09:00 до 16:00
БРЗ КОНТАКТ ++ 389 78 223 231
Е-МАИЛ panevski_2001@yahoo.com contact@ohridhandmadepaper.mk panevski@ohridhandmadepaper.mk

РАЧНА ИЗРАБОТКА НА ХАРТИЈА

Основна дејност на работилницата е рачна изработка на хартија и производи од истата. Истовремено има и туристички карактер, на посетителите им ја презентираме постапката на изработка на хартија со начинот на првото печатење на Гутенберговата преса.